מ מחזרים קשים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/12/2022 | 22:06 | מאת: הדר

שלום, בת 32 מעולם לא נטלתי גלולות בריאה תמיד היו מחזורים קשים-כאבי בטן ודימום כבד ביומיים הראשונים אבל בשנתיים האחרונות הכאבים מוגברים ויוצאים ממש גושי דם ביומיים הראשונים. אנדרומטריאוזיס נשלל אין אנמיה מה יכול להיות ? תןדה

כאבים קשים ודימום כבד בזמן מחזור יכולים להיות על רקע רחם שרירני, אדנומיוזיס ועוד. לעיתים גם לא נראה סיבה ברורה. הקו הראשון לטיפול הינו בד"כ גלולות אשר יפחיתו הן את כמות הדימום הוסתי והן את הכאבים (בהנחה שאין רצון להרות ואין קונטרא-אינדיקציה אחרת לטיפול בגלולות). בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון