מחיצה/שרירן שהתגלו..

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/11/2022 | 09:06 | מאת: סיגל

היי 6 שבועות לאחר קיסרי נבדקתי לראות שהכל בסדר והרופא כתב שרירן 3 סמ שתופס מרכז הרחם ולכן קשה לדגום רירית.בדוח הניתוח כתבו שיש מחיצה קטנה ולא ציינן שרירן. יתכן שהשרירן שנראה בא.ס הוא בעצם המחיצה שראו ברחם בקיסרי?יש מצב שהם דומים בא.ס?

28/11/2022 | 09:07 | מאת: סיגל

אוסיף כי במהלך כל הבדיקות שעשיתי בהריון ולפניו,לא צויין שרירן.

היי סיגל. שרירין של 3ֶס״מ לא נראה דומה למחיצה בסונר. במהלך הריון או ניתוח קיסרי (כשר הרחם גדול ומטוח) זה לא הזמן הנכון לאבחנת שרירין. אפשר לבקש מרופא מטפל, הפניה לסונר במכון או סונר תלת מימד לאיבחון מדויק . בהצלחה!ֶ

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון