ביוץ מאוחר מאוד מאוד וכניסה להריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/11/2022 | 19:09 | מאת: שרית

שלום! אני בת 33 ולפני 3 שנים עברתי ניתוח קיסרי, אחרי הריון ספונטני. כעת מעוניינת בהריון נוסף, אך המחזור מאז הלידה ממש השתבש ובחודשים האחרונים עומד על 48 ימים( לפני כן בין 34-36 ימים). יש לי כמה שאלות בנושא, האם יכולה להיות בעיה בכניסה להריון מביוץ כל כך מאוחר?( מבחינת איכות הביצית) אם אפנה לרופא, הוא יוכל לתת לי משהו לקיצור המחזורים ולעידוד ביוץ?( בהנחה שפרופיל הורמונלי תקין). יש צורך בבירור נוסף לפני מתן מרשם כזה או אחר לעידוד ביוץ? תודה רבה!

ביוץ מאוחר לא פוגע באיכות הביוץ. את צריכה בירור פוריות כולל פרופיל הורמונלי וגם הדגמה של החצורות ולאחר מכן מעקב ביוץ או גירוי שחלתי לגרימת ביוץ לפי הצורך. תפני למרפאת פוריות. אציין שכל הבירור נעשה בקצב הנכון לפי הגיל שלך ומשך האי פריון

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון