זריקות סיאנה שנה וחצי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/11/2022 | 08:15 | מאת: אורה

שלום, כשנה וחצי מקבלת זריקות סיאנה כל שלושה חודשים. את הזריקה האחרונה עשיתי בחודש אוקטובר. כבר מספר ימים סובלת מכאבי גב תחתון ובטן תחתונה כמו לפני המחזור. מאוד מודאגת שחלילה מדובר בהריון לא רצוי. רציתי לדעת האם בכלל ניתן להיכנס להריון אחרי שנה וחצי של קבלת הזריקות והעדרות של ווסת? אשמח להסבר כי לא מצאתי מידע זמין בשום מקום. תודה רבה

הסיכוי להריון קלוש אך בכל זאת מומלץ בדיקת דם לשלילת הריון. כמו כן צריך להיבדק בגלל כאבי בטן וגב

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון