איחור במחזור.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/11/2022 | 08:02 | מאת: אנונימית

היי, אני בת 21, בריאה בדרכ, לא מקיימת יחסי מין/נוטלת אמצעי מניעה. המחזור שלי סדיר, בין 28-31 ימים. וסת אחרונה קיבלתי לפני 35 ימים ונמשכה 6 ימים. עדיין לא קיבלתי וסת, יש לי כאבי מחזור כבר כמה ימים מדי פעם וכאבים מוזרים באגן שאני לא מכירה. בנוסף בשבועיים האחרונים גם היו לי המון גזים בצורה חריגה שהפסיקו לפני כמה ימים. אחרי כמה ימי איחור אני צריכה לפנות לרופא? תודה רבה

כן צריך לפנות לרופא לשלילת דלקת באגן או ציסטה בשחחה. כמו כן כדאי לעשות תקבית שתן. את אומרת שאת לא מקיימת יחסית אז אין צורך בבדיקת הריון.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון