מעקב זקיקים חייבת עצה דחופה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/11/2022 | 16:14 | מאת: מיכל

שלום ד"ר אחרי חצי שנה של דימומים ובדיקות עם חשד לפרוגסטרון נמוך התחלתי מעקב זקיקים ביום ה17 למחזור (אתמול) חזרו תוצאות - השאלה מתי בערך יתקיים ביוץ? אסטרדיול - 418 פרוגסטרון - 1.2 Lh - 14 ונצפו 2 זקיקים אחד בכל שחלה אחד 13 מ"מ והשני 11 מ"מ כמה ימים פחות או יותר לאחר מכן ביוץ אמור להתקיים?

17/11/2022 | 16:24 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום מיכל. במקרה שלך קשה לומר מבדיקה בודדת וצריך לבצע בדיקות אולטראסאונד ובדיקות דם עוקבות בימים הקרובים ולראות את הדינמיקה וההתפתחות. מניח שקיבלת הנחיה שכזו... בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון