דימום מחזור שהשתננהנננ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/11/2022 | 06:51 | מאת: עדן

היי בת 30 מאז ומתמיד היה לי מחזור עם דימום כבד וכאבים קשים ןמדום מה החודשים האחרונים המחזור עם דימום אבל כבד כמו שהיה וגם אין את אותם כאבים תקין??

17/11/2022 | 15:57 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום עדן. לא בטוח שהצלחתי להבין את הנקודה. באופן עקרוני דימום כבד וכאב סביב הוסת זה דבר שיכול להשתנות במהלך החיים לטובה או לרעה. השאלה היא מדוע מלכתחילה היו את התסמינים האלו. בכל אופן לא נשמע מדאיג אך כדאי לבצע מעקב גיניקולוגי סדיר ולהעלות את הנק בפני רופא הנשים. רק בריאות

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון