מחזור לא סדיר שבא כהפרשות ולא דימום

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/10/2022 | 23:15 | מאת: מורן

היי, יש לי שחלה פוליציסטית, שנתיים וחצי לאחר לידה אחת- קיסרית שהסתבכה לכדי pe, המחזור היה בסדר עד לפני קצת יותר מחצי שנה שטופלתי בסיאנה. עד כאן רקע רפואי. בחודשיים-שלושה האחרונים המחזור שלי מאוד מוזר. מאחר מאוד (שבועות לעיתים) וגם כשמגיע, מופיע כהפרשות חומות שבאות והולכות למשך שבועיים ויותר אבל לא מבשיל לכדי דימום רגיל. מה קורה לגוף שלי? אני צריכה לדאוג? תודה

הי, לא נשמע מדאיג. האם הפסקת את הטיפול בסיאנה לאור שמעוניינת להרות שנית? במידה וכן - ממליצה לפנות למרפאת פוריות ולשקול טיפול להסדרת הביוץ. במידה ולא - שווה לחזור לטיפול בסיאנה כדי להסדיר את המחזור. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון