כאבים ודימום. אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/10/2022 | 11:53 | מאת: אדל

בת 26 בתולה. לא לוקחת גלולות . כבר שנתיים יש דימום בין וסתי קצר, כל חודש ,לפני החישוב שלי זה בזמן ביוץ ..האם זה תקין ? לפני חצי שנה חליתי בקורונה והתחילה לי דלקת בשתן שתיתי אנטיביוטיקה ..ומאז מחזור ארוך 8-9 ימים ועדיין עם דימום בן וסתי ובנוסף באותו הזמן התחילו כאבים בפות ואי נוחות שבאים והולכים חודש רגוע חודש אחרי זה חוזר. מרחתי משחה לפטריות אבל לא עזר עד היום סובלת מכאבים .. עשיתי פרופיל הורמונלי יצא תקין אולטרסאונד חיצוני תקין. מה יכול להיות הסיבה לכאבים ? אין אפשרות לבדוק אותי מבפנים בגלל שאני בתולה אם ככה איך אפשר לדעת מה הסיבה לכאבים ? תודה

21/10/2022 | 20:54 | מאת: אא

שלום חמודה, לרופא נשים לא צריך לחכות כל פעם 3 חודשים... לדעתי תגשי שוב ותעשי אולטרסאונד בשנית. אני עשיתי כמה פעמים ( בטני) לפעמים רואים לפעמים לא רואים משנה מי עושה את הבדיקה.

הי, דימום בין וסתי סביב הביוץ הינו תופעה שכיחה ולא מסוכנת. לגבי הכאבים בפות - מציעה להגיע שנית לבדיקה אצל רופא נשים, כדאי להגיע בזמן שכואב, אז אולי יופיעו הממצאים שמסבירים את הכאב. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון