האם יש סיכוי להריון?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/10/2022 | 19:04 | מאת: ויקה

היי … אני בת 27 ובגיל 14 אמרו לי שיש לי שחלות פוליציסטיות ומאז אני על גלולות נכנסתי להריון ראשון לפני 4 שנים בעזרת איקקלומין ובכללי כמעט ואין לי מחזור טבעי.. לפני ההריון במשך שנתיים לא היה לי מחזור בכלל! רק לאחר הלידה בערך הסתדר לי המחזור וחזרתי לגלולות.. לפני שנה הפסקתי גלולות עקב כאבי ראש וקיבלתי מחזור 4 חודשים כל חודש ומאז כבר מעל חצי שנה אין לי מחזור(שזה נורמלי בשבילי כי שוב כמעט ואין לי מחזור טבעי) לפני שבוע קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם בעלי ו24 שעות לאחר קיום היחסים לקחתי פוסטינור היום לאחר שבוע התחיל לי דימום וכאבי מחזור אני כמובן ייעשה בדיקת הריון עוד כשבוע וחצי אבל אשמח לדעת מה הסיכוי להריון לאור העובדה שאני כמעט ולא מקבלת מחזור טבעי וכדי להיכנס להריון הזדקקתי לאיקקלומין ואוביטרל

הסיכוי מאוד נמוך גם לאור ההיסטוריה של הפרעת הביוץ וגם לאור העובדה שנטלת פוסטינור ביממה הראשונה לאחר קיום היחסים. בכל אופן, ממליצה אכן להשלים בדיקת בטא כפי שהצעת ליתר ביטחון. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון