פרופיל הורמונלי לבדיקה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/10/2022 | 19:11 | מאת: שירז

היי בעקבות שיבוש מחזור ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור. הערכים החריגים הינם פרוגסטרון 3.4 ואסטרדיול 207 שאר הערכים: פרולקטין 166.1 LH - 3.40 Fsh- 8.60 האם זה תקין?

הי, הפרופיל הנ"ל סך הכל תקין אם כי נלקח לא בתזמון אידיאלי - עדיך היה לקחת יום או אפילו יומיים קודם אז האסטרוגן והפרוגסטרון היו יותר נמוכים וה-FSH היה מייצג תמונה יותר אמיתית של הרזרבה השחלתית. בכל אופן לא בטוח שצריך לחזור על הפרופיל, תלוי מה היתה מטרת הבדיקה, מומלץ להיוועץ עפ רופא נשים מטפל שהפנה אותך לבדיקה זו מלכתחילה. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון