בדיקה גינקולוגית בהריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/10/2022 | 20:51 | מאת: מור

שלום, גליתי שאני בהריון לפני יומיים בבדיקה ביתית. וסת אחרונה ב13.9. אני נמצאת בחופשה והיום הלכתי לרופאה גינקולוגית באיטליה, כי אני מרגישה פטרייה וגינאלית. היא עשתה לי בדיקה עם ספקולום, וגם בדיקה ידנית עם שתי אצבעות ולחצה. רציתי לדעת אם זה תקין, ולא יכול חלילה לפגוע בהריון? תודה רבה

16/10/2022 | 08:59 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום מור. בדיקה גינקולוגית לא יכול להזיק להריון ואין לך מה לחשוש. ( במקרים של שיליית פתח,שכנראה אין לך, נמנעים מבדיקה ידנית).

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון