לקחתי בטעות 2 גלולות קלייר בבת אחת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

11/10/2022 | 00:02 | מאת: אנונימית

אני נוטלת גלולות קלייר באופן קבוע ולקחתי בטעות 2 גלולות קלייר באיזשהו יום ושמתי לב רק עכשיו. אני חושבת שלקחתי 2 גלולות אתמול בהפרש של רבע שעה (אבל זה רק חשד) והיום לקחתי אחת. אני ממשיכה כרגיל בינתיים כי קיימתי יחסי מין לא מוגנים (ממש לפני 4 ימים) ואני מפחדת להיקלט!! בבקשה תגידו לי שאני לא בסיכון להריון עכשיו ושפגעתי בהגנה או שעשיתי משהו חמור.. אני בגלולה מספר 19 עכשיו ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו!! מה לעשות כשיגיע הזמן לקחת גלולה אדומה? לקנות חפיסה נוספת ולקחת את הגלולה הרגילה ויום אחרי אדומה? מה לעשות??

11/10/2022 | 13:05 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

החשש להריון תחת יחסי מין לא מוגנים הינו באם פספסת גלולה, במקרה שלך יש להמשיך ליטול רגיל את הגלולות עד לסיום החפיסה ולהמשיך כרגיל.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון