דלקות חוזרות בנרתיק....

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/09/2022 | 15:53 | מאת: אילנה

שלום, אני כבר חודשיים סובלת מדלקות חוזרות בנרתיק. בפעמיים הראשונות קיבלתי נרות אגיסטן ומשטח הראה שמדובר בקנדידה אלביקנס. בפעם השלישית הרופאה אמרה שההפרשה נראית מזיהום חיידקי וקיבלתי 3 כדורי פלוקנזול ונרות פולידין לשבוע. התסמינים בהחלט עברו אבל חזרו מספר ימים לאחר גמר הטיפול. לא יודעת מה עוד לעשות.

היי טיפול בפלוקונזול זה לא לחידק זה עדיין טיפול בפטריה אם יש תסמינים של חידק ודלקת באגן צריך טיפול אנטיביטי

14/09/2022 | 16:14 | מאת: אילנה

לכן קיבלתי גם טבליות פולידין לשבוע. טיפול אנטיביוטי עלול להחמיר את הפטריה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון