חישובי תאריך כניסה להריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/08/2022 | 06:00 | מאת: מיראל

היי ב 21.1 היתה לי תחילת וסת וב 31.1 היו יחסי מין עם האקס ב 23.2 היה לי דימום שאני משערת שהוא וסת ולא השתרשות אני ובן זוגי הנוכחי קיימנו יחסי מין ב 9.3 על פי חישוב של ביוץ על מנת להיכנס להריון. בסוף חודש מרץ עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית להריון אני כיום בשבוע 26+6 על פי מחשבון ההריון של גוגל רציתי לדעת האם זה סביר או לא שהתעברתי ב 31.1 על פי שבוע ההריון שאני נמצאת בו על מנת לא לבצע בדיקת אבהות לחינם,ולדעת שההריון הוא מבן זוגי הנוכחי אשמח לתשובה בהקדם תודה רבה

30/08/2022 | 18:34 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום. מבלי להכנס לנושא האבהות ובני הזוג, אם את כעת בשבוע 26+6 ההתעברות היתה סביב ה 9/3 והיום הראשון של הוסת האחרונה הוא ב23/2, וזאת עפ מחשבוני הריון. אציין שגיל ההריון מאושר בבדיקת אולטראסאונד בשליש הראשון .

31/08/2022 | 00:00 | מאת: מיראל

היי אז מתשובתך אני מבינה שההתעברות שלי היתה ב 9.3 ועל פי שבוע 26+6 שאני נמצאת בו,בבדיקת האולרסאונד הראשונה שעשיתי שבוצעה ב 30.3,הגניקולוגית אמרה לי שהעובר גדול בשבוע האם זה תקין?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון