אי הופעת הווסת 42 ימים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/08/2022 | 23:03 | מאת: אולה

שלום, אני בת 35 ומזה כ 43 ימים נעלמה לי הווסת. אני ללא אמצעי מניעה והייתי מקבל כל חודש קבוע כמעט ללא איחורים. ביצעתי 2 בדיקות דם לגילוי הריון- שלילי. אציין שבאמצע חודש מאי עשיתי חיסון 3 לקורונה, לאחר מספר ימים הופיע לי הווסת כהרגלה וזהו, זאת הפעם האחרונה שקיבלתי את הווסת. הרופא שלח אותי לביצוע בדיקות דם להורמונים. אבל מאחר ולא ניתן לקבוע אליו תור אלא בעוד כחצי שנה ואין מענה ממנו אשמח להתייעץ פה מה הדחיפות בנושא? והאם אפשר להמתין עד שאגיע אליו לבדיקה? אוסיף כי ירדתי מעט במשקל (לא דראסטי) מחודש פברואר מ 49 ק"ג ל 44.5 ק"ג. בתזונה טבעית. אסתרדיול קטן מ 100, פרוגסטרון קטן מ 0.8

היי יש מצב שזה קשור לחיסון או למצב נפשי או שינוי בתזונה אין בעיה להמתין לרופא אבל את צריכה לעשות בדיקת ביטא בדם חוזר בנוסף מריך פרופיל הרמונאלי מלא

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון