דימום עם גלולות סראזט

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/08/2022 | 22:52 | מאת: טל

היי, אני 4 חודשים לאחר לידה ומניקה חלקי נוטלת גלולות סראזט שבחודש הראשון גרמו לי לדימומים חזקים כמו של וסת במשך שבוע ולאחר מכן הסתדר, לפני יומיים הופיע דימום בניגוב חד פעמי וזה הזכיר לי דימום השתרשות והשאלה שלי היא האם יש מצב וזה באמת השתרשות או שזה דימום אופיני לגלולות אלו ואין לי מה לדאוג?

טיפול בסירזט או בכל גלולות פרוגסטרטינים הם יכולים לגרום לדימום והחתמות דמיות לכן אם את מקפידה לקחת בזמן וקבוע אין לך מה לדאוג ואם הדימום יחזור על עצמו אפשר להחליף הגלולה לתכשיר אחר

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון