גלולות אסטרוגן- מה שיבשו?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

31/07/2022 | 02:12 | מאת: מירב

רופא נתן לי גלולות אסטרוגן כדי להאריך את המרווחים בין המחזורים. בחודש הראשון עבד נהדר. כעת החודש השני, כבר יותר משבוע מאז שהייתי אמורה לקבל ואין שום דימום, במקביל יש לי כאבים ותחושות מוזרות באזור. בדקתי הריון 5 פעמים, והתשובה שלילית. האם נטילת הכדורים במינון הרגיל יכולה לגרום לאיחור משמעותי? תודה רבה

אחרי מצןמאסטרוגין יכול להיות עיכוב ביןץ אם לא תקבלי מחזור תוך שבועיים שתפני לרופא מטפל שיתן לך טיפול בפרוגסטרון

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון