קונדום נקרע בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/07/2022 | 23:03 | מאת: Mor

שלום. קיימתי יחסי מין והקונדום נקרע מעט בקצה שלו. אני לא יודעת אם החתיכה נמצאת בתוכי. הייתי מאז ב2 בדיקות שגרתיות אצל רופאי נשים. האם זה משהו שניתן לאתר דרך אולטרסאונד לרחם? אני סובלת מהפרשות מוזרות מאז וגם כאבים בבטן התחתונה. קיבלתי קלינדאמיצין טבליות. תודה מראש

היי מור. אולטרסאונד אינה בדיקה טובה לגוף זר בנרתיק. בדיקה רגילה ע״י רופא נשים היא אופציה טובה יותר, אם כבר היית פעמיים בבדיקה שיגרתית את יכולה להיות רגוע. לגבי הפרשות, מציע לפנות למעבדה למשטח נרתיק ולקבל תשובות ברורות יותר

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון