יש חשש להיריון? אשמח לתשובה דחוף

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/06/2022 | 01:48 | מאת: אור

היי, אני וחברה שלי קיימנו יחסים אתמול בלילה ללא קונדום היה רק חיכוך וניסיון לחדירה- לא הייתה חדירה באמת, אבל אני חושב שהייתה גמירה באזור שם היא בתולה ולוקחת גלולות יאז פלוס קבוע בשעה 20:00 אבל אתמול היא לקחה ב21:30 והיום ב00:30 בלילה האם יש חשש להריון? היא צריכה לקחת פוסטינור? היא לקחה כבר אחד לפני חודשיים ואני לא רוצה שתיקח שוב סתם תודה רבה

בדרך כלל נטילת גלולות בהפרש של מספר שעות כזה קטן אינו מבטל את האפקט, דהיינו אין ביוץ ולא צריך פוסטינור

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון