ממש בלחץ.. אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/03/2022 | 10:33 | מאת: אנונימית

הייתי צריכה לעשות שבוע שעבר MRI מח עם גדוליניום. והרופא משפחה הזהיר שוב ושוב שאסור לעשות בהריון (במיוחד לא בתחילת הריון). עשיתי בדיקת דם להריון ביום רביעי (ארבעה ימים לפני ווסת צפויה), תשובה שלילית הגיעה ביום חמישי וביום שישי היה לי MRI. המחזור שלי מאחר בשלושה ימים.. אני מפחדת לעשות בדיקת הריון לראות שאני בהריון... אם אני בהריון, זה בטוח יפגע בעובר? מה עושים?? בדיקת דם אמינה ארבעה ימים לפני ווסת צפויה? אני צריכה הרגעה.. תודה רבה..

25/03/2022 | 14:13 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, יש לבצע בדיקת הריון ולו חיובית להתקשר למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות ליעוץ. בכל מקרה בץנאים שציינת הסיכון למום נמוך מאוד.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון