כאבי שד בתחילת ההריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/03/2022 | 16:05 | מאת: רינת

שלום אני בתחילת הריון 4 שבוע 5, מלפני התאריך המשוער לוווסת שלא קיבלתי יש לי כאבים וגודש בשדיים ואפילו תחושה שזה כבד, פעם ראשונה אני סובלת מתופעה זו בהריון, איך אני יכולה להקל את הכאב? ( זה כואב גם במגע) האם זה נכון שזה קשור למין העובר? שהריון עם עובר ממין נקבה זה אחד התסמינים לזה? תודה

19/03/2022 | 23:16 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום רינת, את צריכה חזייה נוחה שמייצבת את השדיים. לא ידוע לי על קשר למין העובר. בכל מקרה היות ולא חשת כך בהריונות קודמים אני ממליץ לך לפנות לבדיקת כירורג שד. בברכה, דר' בילגןרי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון