הגדלת הסיכוילכניסה להריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

14/03/2022 | 20:53 | מאת: בת שבע

אנחנו רוצים להיכנס להיריון רביעי ולכן אנחנו עורכים בדיקות יומיומיות סביב המועד המשוער של הביוץ. כשיש תשובה חיובית אנחנו מקיימים יחסי אישות באותו היום וגם יום יומיים אחרי. רצינו לשאול אם יש דרך להגדיל את הסיכוי . אנחנו מנסים כחצי שנה ללא הצלחה. אני בת 37.

14/03/2022 | 21:57 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

חצי שנה ללא הצלחה בגיל 37 - מומלץ לפנות לרופא פריון. בכל מקרה ממליץ לנסות יחסי מין גם לפני תשובה חיובית של ביוץ, הזרע יכול לחכות 3-4 ימים בתוך גוף האישה עד שמתרחש הביוץ. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון