כתמים לפני מחזור....

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/03/2022 | 18:52 | מאת: בתאל

שלום, מאז שהפסקתי את הגלולות לפני חצי שנה במטרה להיכנס להריון(שני) יומיים שלושה לפני שהמחזור מגיע יש לי כתמים חומים. רציתי לשאול האם זמן הביוץ מושפע מכך? אני שומרת נידה ואני תוהה האם יתכן שבגלל הכתמים הביוץ מתרחש לפני שאני טובלת ומקיימת יחסים. לפני הגלולות היה לי מחזור סדיר, כשהפסקתי את הגלולות שלושת המחזורים הראשונים היו לא סדירים ,אחכ שני מחזורים סדירים (כל 28 יום) והחודש, באיחור של 4 ימים התחילו לי היום כתמים חומים ולפי המקרים הקודמים המחזור יגיע כנראה בימים הקרובים (בדיקה ביתית שלילית). תודה רבה

14/03/2022 | 21:55 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

נשמע שהמחזורים שלך סדירים ואין השפעה של דימום זה על הביוץ. הביוץ מתרחש 14 יום לפני המחזור (ייתכן 14 יום לפני ההכתמות). מציע שתקיימו יחסים החל מ14 ימים לפני ההכתמות על מנת לא לפספס ביוץ אם הוא מקדים. בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון