אגנקסטון יותר משלושה חודשים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/03/2022 | 22:56 | מאת: טלי

שלום. אני בת 44 +. בשנה האחרונה pms הרבה יותר קשה. בבדיקות רמת אסטרוגן נמוכה אך fsh בנורמה וכמו כן שאר הבדיקות ההורמונליות. הרופאה רשמה לי אגנקסטון שעוזר לי מאוד להקלה על pms. בעלון לצרכן כתוב שיש צורך להיוועץ עם הרופא במידה ונוטלים את התרופה מעל 3 חודשים. הרופאה שלי אמרה שהיא לא יודעת מדוע. הבנתי שזו תרופה חדשה. האם ידוע מה הכוונה בהתייעצות מקצועית אם רוצים להמשיך לקחת יותר משלושה חודשים? תודה

14/03/2022 | 21:52 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

כנראה מדובר בביקורת לשם בחינה של יעילות התרופה ולראות שאין תופעות לוואי/השפעות אחרות שאינן רצויות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון