דימום ממושכים וכאבים בבטן כמו מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/03/2022 | 01:00 | מאת: לא משנה

שלום, אני בת 33 לפני שלוש שבועות קיבלתי מחזור רגיל ואחרי המחזור בשבוע יש דימום שלא מפסיק עד עכשיו הלכתי לרופא ונתנה לעשות בדיקת קולפוסקופיה ועשיתי אותה בבדיקה יצא דם ללא הפסקה אמר לי אצלך זה קורה רק אחרי לידה לא כל כך הבנתי וחזרתי לרופא שלי אמרה לי הכל תקין אולי זה היריון עשיתי בדיקת היריון ויצאה שלילית ובאולטראסונד אמרה יש משהו שאני לא מצליחה לראות והדימום עדיין ממשיך אני ממש מפחדת היא נתנה לי תרופה הורמנלית ואני צריכה לקבל ווסת עוד יומיים ומפחדת ממש חוששת שזה משהו אחר מסוכן ,הדימום לפעמים קל ולפעמים חזק ואם אני מגיעה לאורגזמה לבד בלי חדירה גם יורד לי דם ולא מפסיק עם כאבי בטן והאם להשתמש בפרימולוט נור או נורתיסטרון

12/03/2022 | 01:03 | מאת: לא משנה

האם בכלל הדימום מסוכן

12/03/2022 | 11:13 | מאת: לא משנה

שכחתי לרשום שאף פעם הייתי בהיריון

14/03/2022 | 21:51 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

הסיפור לא ממש ברור, מציע לפנות לבדיקת רופא נוספת אם את לא מסופקת מהטיפול שקיבלת מהרופא שלך.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון