מחזור שבוע אחרי שבוע

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/03/2022 | 18:02 | מאת: שירן

שלום לפני חודש וחצי חליתי בקורונה ומאז יש לי דימומים אחרי מחזור החודש למשל קיבלתי מחזור ב 14/2 וב 27/2 התחיל לי שוב דימום וכאבים. האם יש קשר לקורונה ? והאם כדאי לי להתחיל לקחת גלולות על מנת לסדר את המצב ? בת 25 בבדיקת אולטרסאונד רחם רגיל שחלות תקינות מה זה יכול להיות ?

04/03/2022 | 17:32 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום שירן, תופעהצשל שיבושים בוסת מתוארת אצל נשים רבות לאחר שחלו בקורונה. לאחר כמה חודשים זה מסתדר בדרך כלל. אם התופעה ממשיכה יש לשקול ביופסיה. אפשר לקחת גלולות, מצד שני יש סבירות שיסתדר לבד.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון