תוצאת בדיקת פאפ מה זה אומר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/02/2022 | 22:18 | מאת: סופי

28/02/2022 | 21:47 שלום רב, בת 50 תוצאה של בדיקת פאפ יצאה HVP חיובי עם ASCUS, מה זה אומר? והאם זה צריך להטריד אותי? יש לציין שאני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס, וטיליגו, גסטריטיס אטרופיק, ובחודשיים האחרונים יש ירידה לא מכוונת במשקל (ירידה של 8 קילו בחודשיים

04/03/2022 | 17:30 | מאת: ד"ר נילי רז

התוצאה משמעה הדבקות בוירוס הפפילומה שחלק מהנשים מחלימות ממנו אך חלקן עלולות לפתח תהליכים סרטניים או טרום סרטניים. הממצאים שתארת מראים שיש סיכון מסויים לממצא לא תקין במוואר הרחם. זה אומר שעליך לפנות בהקדם לקולפוסקופיה ושקילת ביוםסיה מצואר הרחם.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון