אי קבלת מחזור לאחר חיסון 3

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/02/2022 | 12:28 | מאת: ל

שלום, לאחר החיסון ה3, איחר לי הוסת ב3 חודשים. לאחר מכן הופיע רגיל. בחודש הבא, הופיעו סימנים מזעריים של מחזור. כלומר נקודות קטנות חומות. החודש גם לא קיבלתי כלל. מה עושים? היה לי מחזור רגיל ועכשיו אין יותר. תודה

23/02/2022 | 22:23 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום ל, יש הרבה דיווחים על שיבושים במחזור החודשי בעקבות חיסון/מחלת קורונה. מסתבר זאת תופעה זמנית. יש עוד הרבה סיבות אחרות לשיבושים במחזור ללא קשר לחיסון ולכן ממליץ לך לפנות לרופא נשים שלך לבדיקה. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון