וסת פעמיים בחודש אחרי החלמה מקורונה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/02/2022 | 06:55 | מאת: אנונימית

בת 33 החלמתי מקורונה לפני כחודש אתמול הגיע לי וסת (מלווה בכאבים חזקים יותר מהרגיל) והוסת האחרונה הייתה מלפני שבועיים האם הקורונה שיבשה לי את הוסת? יש סיבה לדאגה?

21/02/2022 | 21:27 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, ייתכנו שיבושים קלים בסדירות הוסת בסמוך לחיסון או מחלת קורונה, ובאופן דומה לאחר מחלות וירליות אחרות. מדובר בתופעה זמנית. אם השיבושים יימשכו גם בוסתו הקרובים אז מציע לפנות לרופא נשים. לא רואה סיבה לדאגה, בברכה, דר' בילגורי

21/02/2022 | 21:27 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, ייתכנו שיבושים קלים בסדירות הוסת בסמוך לחיסון או מחלת קורונה, ובאופן דומה לאחר מחלות וירליות אחרות. מדובר בתופעה זמנית. אם השיבושים יימשכו גם בוסתו הקרובים אז מציע לפנות לרופא נשים. לא רואה סיבה לדאגה, בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון