גרד באיבר המין מה הסיבה?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/02/2022 | 08:25 | מאת: מור

שלום לפני כחודש התחיל לי גרד באיבר המין שהקרין לאורך רצפת האגן ואפילו עד לפי הטבעת שנמשך שבוע וחצי עד לקבלת טיפול מרופאת נשים. הטיפול כלל כדור אחד ומריחת אגיסטן באיזור הגרד באיבר המין 3 פעמים ביום לשבוע. סיימתי את הטיפול, עבר שבוע נוסף והגרד התחיל לחזור.. לצערי התור לרופאת הנשים רק בעוד שבועיים ורציתי לדעת האם אני יכולה להמשיך למרוח אגיסטן עוד מספר ימים עד שאגיע אלייה לפחות להרגיע את הגרד? ודבר נוסף, מדוע באותם ימים שהגרד היה קשה וכרוני היה גרד גם בראש בעיקר לצורך העניין ובעוד איזורים בגוף אף ללא סימנים על העור? אם זה מעיד על בעיית עור או פשוט לחץ עקב המצב ואי הנוחות?

21/02/2022 | 21:25 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מור, נראה שהטיפול לא התאים ולכן הבעיה לא נפתרה. לא רואה טעם להמשיך את אותו הטיפול. ייתכן שמדובר במחלת עור, מציע לפנות לרופא עור, ולבדיקה נוספת ע"י רופא נשים. רפואה שלמה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון