התחסנתי ב-30.1 ואני עם דימום עד עכשיו 16.2

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/02/2022 | 05:19 | מאת: אחת

שלום, התחסנתי ב-30.1 ב-1.2 החל דימום של המחזור יש לי מחזור של 5 ימים. אבל זה לא הפסיק. כעת הדימום גם נהיה יותר חזק וגם לא מפסיק. המחזור שלי סדיר!! בלי גלולות. הקטע שבחיסון השני גם היה דימום בין מחזורי אבל ממש רק בניגוב גם היה אח"כ מחזור עם כאבים חזקים מאוד ועבר.. מה אני עושה עם דימום שתקוע? והוא מתחיל להיות חזק? יש איזו תרופה לעצור את זה. וכן זה מהחיסון.

18/02/2022 | 22:17 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך מומלץ לפנות לבדיקת רופא ושם תוכלי לקבל מרשם לטיפול על מנת להפסיק דימום

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון