נפיחות בשפתיים,......

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/02/2022 | 16:11 | מאת: נטלי

שלום דר יש לי נפיחות בשפתיים החיצוניות עד למטה לעור של פי הטבעת משני הצדדים הדבר כואב ושורף ממה זה יכול להיות ומה לשים בנתיים עד שאגיע לרופא?? תודה

05/02/2022 | 23:53 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום נטלי, יכול להיות שמדובר בפטרייה, רגישות, דלקת בעור, ועוד. עדיף שתפני לבדיקה לפני שתטפלי בזה, ככה יהיה יותר קל לעשות אבחנה מדוייקת. אם את ממש סובלת אז יכולה להשתמש במשחה שמכילה סטרואידים (הידרואגיסטן, טבעקוטן, קומאגיס) עד שתגיעי לרופא. בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון