ילדה בת 12 ..........

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/02/2022 | 21:46 | מאת: רוית

שלום דר היינו אצל רופא נשים עם הילדה כי שמנו לב לחוט בשר היוצא מהנרתיק לאחר בדיקה זה קרום הבתולין שיוצא החוצה ..מבחינה אסתטית זה לא נראה יפה לעין הוא המליץ להסיר את זה בניתוח קטן .. מה שגם השפתיים מעט מוגדלות האם כדאי להשאיר את זה עד שהיא תגיע לגיל בגרות 18 17 ..? האם זה יכול לשבש את המחזור היא עדיין לא קבלה . תודה

04/02/2022 | 09:00 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום רוית, נראה שמדובר בעניין אסתטי. יכולות להיות לזה השלכות פסיכולוגיות, השלכות על ביטחונה העצמי ולכן נראה לי שאם העיוות משמעותי אז אין סיבה לחכות לגיל 17-18. בכל מקרה לא אמורות להיות לזה השפעות על המחזור. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון