שינויים במחזור עקב שכיחת גלולה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

31/01/2022 | 10:07 | מאת: יעל

שלום אני נוטלת גלולות בלארה, בשעות הערב (סביבות 11-12 בלילה). הייתי אמורה לקחת ביום ראשון גלולה ראשונה בחפיסה (לאחר 7 ימי ההפסקה). שכחתי ליטול אותה ולקחתי ברגע שנזכרתי - יום שני ב8 וחצי בבוקר. בערב יום שני אקח את הגלולה של יום שני כרגיל. האם בסוף החפיסה צפוי להיות שוני מהמחזור הרגיל? ארוך יותר/ מאוחר יותר/מוקדם יותר? פחות רלוונטי כרגע מידת ההגנה שלי, פשוט אני מתחתנת בקרוב ורוצה לדעת שהמחזור יגיע בזמן ויסתיים בזמן, ושלא יהיו דימומים לא צפויים. תודה רבה!

01/02/2022 | 11:55 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום יעל, לא צפוי מחזור שונה מהרגיל. אם מניעת הריון אינה רלוונטית כרגע אז אין כל בעיה. שיהיה במזל טוב, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון