מחזור חלש ודליל מאוד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/01/2022 | 16:20 | מאת: אריאלה

בת 42. אף פעם לא היה לי מחזור סדיר אבל תמיד היה דימום כבד וכאבי בטן וחזה. לפני יומיים קיבלתי מחזור ממש דליל וחלש ולא כאבי בטן וחזה בכלל ( לא בהריון ) האם יש ממה לדאוג ?

01/02/2022 | 11:51 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום אריאלה, כאשר הוסת אינו סדיר הוא יכול לביות שונה מפעם לפעם. אם את מרגישה שהפעם הוסת שונה ממה שאת רגילה, ממליץ לפנות לבדיקה. בכל מקרה, אם הוסת שלך לא סדיר אני ממליץ לפנות לרופא נשים לבירור ולטיפול לשם השגת איזון הורמונלי. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון