מחזור חלש מתמיד......

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/01/2022 | 13:50 | מאת: מירי

היי, צהריים טובים! קודם כל אציין שאני עם גלולות הרמונט) ומתכננת להפסיק בחודש הקרוב( היה לי תקופה מאוד ארוכה הצטברות של דם ברחם. המחזור שלי בתקופה הזו היה חלש וקצר מתמיד.והיו לי במשך החודש מידי פעם דימומים והפרשות. אחרי כמה היסטרוסקופיות גילו שיש לי פוליפים בכניסה לרחם וקריש דם ברחם. עברתי ניתוח והוציאו הכל..במשך חצי שנה הכל היה תקין המחזור חזר להיות רגיל בלי דימומים במהלך החודש. בחודש האחרון שוב המחזור חזר להיות חלש ושוב קצת דימומים והפרשות במהלך החודש ובאולטרסאונד גילו שיש שוב פעם משהו ברחם. עברתי היסטרוסקופיה נוספת שהראה שיש קריש קטן ברחם. הרופא טוען שלא צריך להוציא. עכשיו שוב קיבלתי מחזור והוא חלש מאוד. מה אפשר לעשות מיואשת מאוד!!! אציין שהכל נשלח לבדיקה פתולוגית והכל ב"ה תקין! עברתי בנוסף פאפ וקולפוסקופיה שיצאו תקינים.

30/01/2022 | 16:59 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, תחת הרמונט הוסתות חלשות ולעיתים נעלמות. יתכן שזו הסיבה.סיבות אחרות כמו בעיה הורמונלית או מבנית יש לבדןק עם הרופא.ה שלך. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון