בדיקת בטא ואחרות-לא ברור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/01/2022 | 12:28 | מאת: נועה

שלום המחזור מאחר ב3 ימים. ביצעתי לפני 3 ימים בדיקה ביתית ויצא פס חלש (נראה טוב לעין). בבדיקת פבטא מהיום כתוב 17IU/L בפענוח הבדיקה כתוב שמעל 5 זה לא הריון ומעל 25 כן. בנוסף בדיקת ESTRADIOL (E-2) עם ערך של 564 poml/L ובדיקת פרוגרסטרון 13.8 nmol/L אז מה אומר הטווח ביניים? כלומר מה זה אומר 17? מצביע על הריון? ושאר הבדיקות ? תודה

30/01/2022 | 17:04 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, כדי לדעת יותר יש לבצע בדיקת ביתא חוזרת. אם כאבים או דימום לפנות לבדחקת רופא.ה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון