ביוץ לאחר גלולות ולפני מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/01/2022 | 15:09 | מאת: הדסה

שלום, נטלתי גלולות קלייר כשלוש שנים, ותמיד משום מה הייתי מקבלת מחזור בגלולה ה13-14, ולא בסוף חפיסה. הרופאה אמרה שזה בסדר כל עוד אין שינוי. לפני הגלולות המחזור לא היה סדיר ובמרווחים גדולים, כ40 יום פחות או יותר. כרגע אנחנו מעוניינים להרות. בהמלצת הרופאה הפסקתי גלולות בסוף חפיסה, וזה היה ב05/01/22. לא קיבלתי מחזור עדיין. תאורטית יש סיכוי שאבייץ בטווח הזמנים מסיום החפיסה ועד שאקבל מחזור-אם אקבל? או שחייב להיות קודם מחזור אמיתי?

30/01/2022 | 17:03 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום הדסה. קודם יש ביוץ. רק אחריו תבוא וסת. בהצלחה! הקפידי על נטילת פרנטל.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון