הפרשות צהובות שבוע אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/01/2022 | 10:35 | מאת: נטלי

שלום כל חודש בדיוק שבוע לאחר הביוץ יש לי הפרדות צהובות סמיכות רציתי לדעת על מה זה מעיד .האם על גופיף צהוב שהתנוון משמע שאין הריון ? תודה

10/01/2022 | 22:45 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום נטלי, שבוע לאחר ביוץ לא אמורות להיות הפרשות צהובות, אמורות להיות יותר לבנות. מציע לפנות לבדיקה בזמן הזה של החודש. בהצלחה, דר' בילגורי

11/01/2022 | 15:34 | מאת: נטלי

תודה על המענה אין לי שום בעיה נבדקתי שאלתי היא האם זה מעיד על הגופיף הצהוב שהוא פשוט מתפורר שבוע לאחר הביוץ כשאין הריון וכשיש הריון אז הוא לא מתפורר או שהפרשות אינן קשורות לגופיף הצהוב

12/01/2022 | 23:21 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

הגופיץ הצהוב מתנוון שבועיים לאחר הביוץ אם אין הריון. בכל אופן אין קשר בין גופיף צהוב להפרשות צהובות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון