חיסון הקורונה.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/01/2022 | 10:01 | מאת: לא משנה

שלום בחורה בת 23 רווקה, מעולם לא קיימתי יחסי מין כבר כמה שנים - לפחות 3-4 שנים המחזור שלי סדיר לגמרי, כל 28 ימים מקבלת מחזור. לאחר החיסון הראשון כבר של הקורונה המחזור התחיל לשחק לי פעם מקדים כמה ימים פעם מאחר קצת מדובר בכ 3-4 ימים לפני או אחרי חוץ מזה לא היה לי שום שינוי בחיים האם זה משהו שצריך להדאיג אותי?

09/01/2022 | 20:08 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

על פי מחקרים התקבל הרושם שהחיסון לא משפיע על סדירות הוסת, ואם יש שיבוש בסדירות הוסת בעקבות מתן חיסון אז לכל היותר מדובר בהקדמה או איחור של יום אחד בלבד, וגם זה זמני. אם יש שינויים בסדירות הוסתות אז אני מציע לפנות לרופא הנשים לבדיקה ולבקשת הפניה לפרופיל הורמונלי. בהצלחה, דר' בילגורי

09/01/2022 | 21:44 | מאת: גל

גם לי זה קרה. בדיוק בגלל זה נכנסתי לפורום. אחרי השני זה התחיל להשתבש ובשלישי (כמעט שעתיים אחרי) בכלל התחילו לי תופעות קשות ומדאיגות. פניתי לפורום אחר בדאגה וקיבלתי תשובה של "אין קשר לחיסון". מעניין שכל פעם משהו קרה לי אחרי החיסון אבל "אין קשר". זה "במקרה" שפתאום שעה-שעתיים אחרי החיסון התחילו תופעות חריגות. אבל זה שרופא כותב בלי היגיון שאין קשר מדאיג אותי יותר. מרגיש לי שעשיתי טעות שהתחסנתי. כאילו אין למי לפנות ושכולם ינסו להסתיר קשר לחיסון

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון