ווסת לאחר לידה (שקטה)

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/01/2022 | 23:26 | מאת: מאי

שלום דוקטור, לפני חודש ימים בדיוק עברתי לידה שקטה בחודש שישי דיממתי כשבועיים, לאחר מכן כשבועיים ללא דימום, וביומיים אחרונים, כחודש לאחר הלידה, החלו הפרשות דם חום כהה, ומנגבת לכלוך יבש. תחילה חשבתי שהתפתחות של ווסת, אך דרגת הדימום לא גברה והדם אינו טרי וזורם. האם מדובר בווסת? צריכה לדעת האם לבצע בדיקות פרופיל הורמונלי תודה מראש!

09/01/2022 | 20:04 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מאי, לא נשמע שמדובר בוסת, כנראה זה חלק מתהליך ההתכווצות של הרחם והתכנסותו לתוך האגן. מציג לפנות לרופא נשים לבדיקה. בברכה, דר' בילגורי

09/01/2022 | 20:05 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

טכנית יכול להיות שמדובר בוסת, אם את אמורה לבצע פרופיל הורמונלי אז מציע לפנות לבדיקת רופא נשים קודם כדי להעריך אם מדובר היה בוסת.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון