התחלת גלולות באופן רנדומלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/01/2022 | 18:32 | מאת: דנה

שלום, אני מספר חודשים אחרי לידה עם שחלות פוליסטיות ומחזור לא סדיר כך שאינני יודעת מתי יגיע המחזור. האם אני יכולה להתחיל לקחת גלולות היום, מבלי לחכות למחזור? במידה וכן, האם המחזור יגיע בתום החפיסה?

09/01/2022 | 20:01 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום דנה, את יכולה להתחיל גלולות באופן רנדומלי. מציע רק לבע בדיקת הריון לפני התחלת גלולות. כמו כן תזכרי שבשבוע הראון את לא מוגנת מהריון ונחוץ אמצעי מניעה נוסף (לדוגמא קונדום). בסוף החפיסה אכן צפויה להגיע וסת. בהצלחה, דר' בילגורי

09/01/2022 | 20:08 | מאת: דנה

יכול להיות שיהיה לי דימום לפני שאסיים את החפיסה?

10/01/2022 | 22:44 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

רוב הסיכויים שלא, אבל יכול להיות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון