Pcos ובדיקות הורמונים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/01/2022 | 19:30 | מאת: נועה

שלום רב, מגיל צעיר אני מאובחנת עם pcos (ריבוי זקיקים). בשנים האחרונות התווספו תופעות של אקנטוזיס, אקנה, שיעור בפנים וכמו כן השמנה - ללא הצלחה בירידה במשקל. תוצאות הורמונים חריגות - פרוגרסטרון נמוך מ2 פרוגרסטרון 17 גבוה. נשלחתי לבירור אנדוקרינולוג וממתינה לתשובות קורטיזול והורמונים נוספים, גם בשאלה האם יש עמידות לאינסולין. רציתי לשאול, האם קיימת אפשרות להוציא את השחלות ולמנוע או להפסיק את כל הדבר הנוראי הזה? למנוע סוכרת בעתיד, למנוע את כל הכתמים הכהים, כל התופעות הנלוות + גלי חום ועוד ולחזור לחיים נורמטיבים . תודה ד"ר:)

08/01/2022 | 17:23 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך מומלץ לקבל את כל התשובות יש לשקול עם הרופא שלך טיפול בגלוקומין על מנת למנוע סכרת ושאר התופעות בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון