גלולות מיליאן ופרימולט נור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/01/2022 | 14:08 | מאת: נעמי

שלום. אני נוטלת גלולות מיליאן ללא הפסקה (עפ"י המלצת הרופאה) והמחזור מגיע אחת לחודשיים בערך. בערך בעוד חודשיים אני מעוניינת לנסוע לחו"ל-ובדיוק אז אמור להגיע מחזור עם הנטילה הרצופה. האם לשלב כדורי פרימולוט נור כדי לדחות אותו? כי בלעדיהם ורק עם גלולות המיליאן אני עלולה לקבל מחזור בדיוק בנסיעה. האם עדיף לעשות הפסקה בגלולות לפני הנסיעה, לקבל מחזור מוקדם ולא ליטול פרימולוט נור בכלל? אשמח לדעת מה עושים במצב בו נוטלים גלולות בקביעות, ועדיין רוצים לדחות קבלת מחזור. תודה מראש.

08/01/2022 | 17:21 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך לא משלבים גלולות עם פרימולוט נור יש להמשיך גלולות תקופה יותר ארוכה או להפסיק יותר מוקדם

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון