הרפס גניטאלי שריפה בעת מתן שתן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/12/2021 | 10:58 | מאת: דנה

הופיעו לי כיבים בשפתיים הליצוניות לאחר בדיקה של רופאת נשים החליטה שזה הרפס, נתנה לי טיפול של זובירקס. הבעיה שיש לי כאב פסיכי בעת מתן שתן האם יש נשהו שיכול להקל על הכאב הזה? לא משהו שמצפיחה להתמודד איתו מרגישה שכל השופכה שלי שורפת מבפנים

02/01/2022 | 12:23 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום דנה, כאבים במתן שתן, עד כדי עציאת שתן, בהחלט מוכרים בהתקף הרפס פעיל באיבר המין. בנוסף לטיפול באציקלוביר כדורים שאת מקבלת, תוכלי לקחת נגד כאבים ולמרוח זובירקס/עזרקאין בהתאם להמלצת רופאתך. אם קושי במתן שתן יש לפנות למיון לאשפוז , לעיתים צריך חהעביר את הימים הראשונים עם קטטר. זמני. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון