לקחתי פומיניק בהנקה והפסקתי - לא הופיע דימום. מדאיג?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/12/2021 | 11:21 | מאת: בת ציון

שלום, ילדתי לפני כמעט חצי שנה. אני לוקחת פומיניק כבר כמה חודשים ברצף. שכחתי ודילגתי פה ושם, לא הופיע דימום וגם לא כתמים. הפסקתי לקחת את הכדורים לפני יותר משבוע ועוד לא הופיע דימום. יש לציין שאני בהנקה כמעט מלאה, הילד התחיל לאכול מוצקים, כארוחה ביום. יש לי מה לדאוג, או שזה קשור להנקה והכל בסדר? תודה רבה!

02/01/2022 | 12:21 | מאת: ד"ר נילי רז

נשים רבות עם הנקרה מלאה לא מקבלות וסת לחודשים רבים לאחר הלידה. תחת פומיניק גם אין וסתות ולעיתים גם כמה שבועות לאחר סיומו. יש לבצע בדיקת הריון ליתר בטחון וביקורות שגרה אצל רופאתהנשים.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון