כאבים במותן שמאל בזמן ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/12/2021 | 08:57 | מאת: מלי

שלום, בת 36, אני סובלת מכאבי מחזור חזקים כל חודש , כאבים שאני יומיים צריכה משכחי כאבים, חוץ מזה , יש לי מידיי חודש בתקופת הביוץ כאבים במותן שמאל ובבטן שמאלית תחתונה שמקרינים גם לגב וגם מסביב לאגן. רציתי לשאול, האם זה דבר נורמלי ומה הסיבה שזה כל חודש באותו הצד ? (הבנתי שהביוץ הוא כל פעם בצד אחר) תודה

02/01/2022 | 12:16 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, התלונות שלך מצריכות בדיקה גינקולוגית לרבות שקילת אפשרות של אנדומטריוזיס. לאחר הערכה מלאה ניתן יהיה לטפל. כאבים בצד מסויים של האגן, למרות שהביוץ קורה בצד הנגדי הן אפשריים.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון