גלולות ודימום.......

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/12/2021 | 23:16 | מאת: מירי

בת 20 ללא הריונות. לוקחת כחודש גלולות בלארה בעיקבות דיסמנוריאה קשה.(הרופא נתן למשך חצי שנה בתקוה שיעזור להוריד את התסמינים) יש לי שתי שאלות, אחת-היו קצת כתמים לאורך החודש אבל ראיתי שזה כתוב על החפיסה שזה יכול להיות אז לא נלחצתי. היום מהצהרים אני עם כאבי בטן חזקים ובחילות די חזקות והיה לי דם די בכמות. ועכשיו גם יצא לי כמו גוש של דם. מה זה יכול להיות?(אין חשש להריון בכלל.) ועוד שאלה-האם איחור של שלושת רבעי שעה בלקיחת הכדור יכולה לעשות לי בעיות ולהביא מחזור עכשיו? אשמח לתשובה. אני ממש לחוצה. תודה:)

25/12/2021 | 20:45 | מאת: מירי

רק להוסיף-שהאיחור בלקיחת הגלולה היה לאחר הדם שהיה כך שהדם לא קשור לאיחור. ובעצם כבר שלושה ימים יש לי דם. הוא לא נראה כמו מחזור אלא יותר כמו כתמים רציניים מאד.(אדום וחום) ברמה שאני כן עם פד וזה ממש מציק. וגם שיש לי התכווצויות וכאבי בטן ובחילות. מה זה יכול להיות?

25/12/2021 | 21:23 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מירי, התכווצויות, כאבי בטן, דימום ובחילות יכולים להתרחש בו זמנית, זה הגיוני. מציע להמשיך לקחת את הגלולות, לעיתים לוקח לגוף זמן להתרגל לגלולות. בתקווה שבהמשך לא יהיו לך דימומים. בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון