נטילת גלולה ושילשול לאחר מכן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/12/2021 | 00:13 | מאת: שרון

הי , לקחתי גלולה בשעה 23:30 ועכשיו השעה 00:00. כבר כמה ימים שאני משלשלת מים ומקודם שילשלתי קצת פחות מים מהימים הקודמים אבל עדיין נחשב שילשול . הגלולה כדיין לא נספגה כפי שאני יודעת בגלל שעבר קצת זמן . אני מתלבטת אם לקחת אחת נוספת מהחפיסות ה רזרבית .

21/12/2021 | 14:43 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום שרון, אם יש שלשולים קשים מאוד אז ייתכן שהגלולות פחות יעילות בגלל בעיית ספיגה. מציע במצבים אלו להשתמש באמצעי מניעה נוסף למשך שבוע ימים, לדוגמא בקונדום. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון